BLOGG

Smarthus – for små og store hjem

Ønsker du å få full kontroll over energiforbruket ditt på en enkel og kostnadseffektiv måte? Futurehome gir deg muligheten til smart strømstyring. Enten du ønsker å justere forbruket ditt manuelt eller automatisert, kan smart energistyring hjelpe deg med å spare penger og redusere strømforbruket ditt på en mer effektiv måte. For ti år siden ble Futurehome startet med mål om å gjøre smarthus -teknologi tilgjengelig for alle og de har klart det. Futurehome gir deg muligheten til å styre hjemmet ditt via app eller legge inn automatisering basert på klokkeslett eller hendelser. Alt du trenger for å komme i gang, er en Smarthub og internettilgang.

Futurehome er for alle hjem, enkelt å forstå og styre på appen!

Få et smarthus fra Futurehome

Futurehome

Strømprisene er på vei oppover, energiproduksjonen er stadig mer avhengig av været, og Europa står overfor en utfordrende energisituasjon. Men det finnes håp. Alle hjem kan bidra til en positiv forandring, og alle kan spille en rolle i å påvirke situasjonen gjennom bruk av smarte energiløsninger.

Futurehome er basert på de mest populære åpne standardene i smarthusmarkedet, Z-wave og Zigbee. Dette gir deg muligheten til å koble til en rekke tredjepartsprodukter og -applikasjoner.

Du trenger du ikke å gjøre store bygningsendringer for å få et smart hjem. Futurehome tilbyr en kostnadseffektiv og enkel smarthusløsning som installeres av en elektriker. Futurehome sørger for at smarthussystemet ditt er fremtidssikkert og enkelt å utvide etter behov, slik at du alltid har full kontroll over hjemmet ditt. en fordel med furturehome er at du kan dele smarthussystemet ditt med hele familien trådløst, slik at alle kan få tilgang til de smarte funksjonene.

Enkelt med to komponenter – en Smarthub og Futurehome appen.

Smarthuben er “hjertet og hjernen” og den ene komponenten. En liten boks som er bygget med den mest avanserte og funksjonsrike programvaren på markedet. Når du kobler denne sammen med Futurehome-appen har du full tilgang til hjemmet ditt fra hvor som helst i verden. Futurehome-utvalget vårt inneholder et bredt spekter av produkter som er kompatible med smarthuben, som feks. smarte reléer, sensorer, modusbrytere og karbonmonoksid-detektorer. Futuhome er blitt en populær strømstyringsløsning for mange hjem.

Det som er fint med Futurehome er at smarthuben enkelt kan kobles til hundrevis av  andre smarte enheter fra en rekke ulike leverandører, derfor er det lettere å få et fult oversikt over alt i hjemme. du er ikke bundet opp til at alt det elektriske må være levert fra Futurehome. Namron, ELKO, Fibaro, IKEA, Philips Hue er feks. noen som er kompatible med smarthuben.

Smarthuben fra Futurehome er svært stabil og kraftig. Med funksjoner som dashboard, tidsstyring, moduser, automatisering og logikkmotor, smarte varslinger og astrour, er vår smarthub en perfekt løsning for å gjøre hjemmet ditt smartere og mer effektivt.

Futurehome App er nødvendig for oppsett og bruk, og kan lastes ned gratis i App Store eller Google Play Store. Appen er praktisk og brukervennlig som gjør det mulig for deg å ha full kontroll over ditt smarte hjemmeautomatiseringssystem. Appen er tilgjengelig både for iOS og Android, og gir deg enkel tilgang til alle komponentene som er tilkoblet systemet ditt.

En av de nyttige funksjonene i Futurehome-appen er muligheten til å overvåke strømforbruket ditt og se prisene for strømmen i øyeblikket. Dette gir deg muligheten til å optimalisere strømforbruket ditt og dermed spare penger på strømregningen. Du kan enkelt justere temperaturen i ulike soner av huset ditt, styre belysning og overvåke og kontrollere ulike smarte enheter i hjemmet ditt.

En annen fordel med Futurehome-appen er muligheten til å lage automatiseringer og scener. Dette gjør det mulig for deg å sette opp en rekke forskjellige handlinger som utføres automatisk basert på ulike betingelser og triggere. For eksempel kan du sette opp en automatisering som skrur av lysene i hele huset når du går ut av døren, eller en scene som justerer temperaturen i stuen når du aktiverer TV-en.

Alt i alt gir Futurehome-appen deg full kontroll og tilgang til smarte hjemmeautomatiseringsfunksjoner, inkludert smart strømstyring, som kan hjelpe deg med å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og kostnadseffektivt. Uansett hvor du befinner deg kan du lett styre engeriforbruket i hjemmet ditt.

Futurehome ferdig installert. Se pakketilbud her!

Smartpakker og komponenter fra Futurehome

Futurehome leverer en Smartpakke, les om om den lengere ned. De leverer også flere komponenter som kan kobles opp til smarthuben. Evt er det fler som velger Smartpakken i bunn og så kobler til flere komponenter etter hvert som man bli kjent med Futurhome og får oversikt over eget behov og strømforburk.

Smart Brannalarm

Den intelligente brannalarmen er utstyrt med både optisk og termisk sensor, og det betyr at den kan oppdage røyk og brannutvikling og føle at temperaturen stiger og varsle deg om det. I tillegg har den en innebygd karbonmonoksid-sensor, en svært farlig gass som ikke kan ses eller luktes, og som vanligvis oppstår ved ulmebranner.

Denne brannalarmen kan oppdage ulmebranner opptil to timer før vanlige røykvarslere, og er også utstyrt med talefunksjon som vekker barn nesten like effektivt som mors stemme. Alarmen utløser en sirene, og du mottar også varsel på telefonen din.

Smart Termostat

Med Futurehome’s brukervennlige og energieffektive oppvarmingsløsning kan du enkelt redusere energiforbruket hjemme. Oppvarming står for den største delen av hjemmets energiforbruk, og ved å bruke vår Smart Termostat kan du enkelt regulere temperaturen og oppnå store besparelser, samtidig som du alltid har det varmt og komfortabelt hjemme. Termostaten inkluderer både rom- og gulvfølere, og er kompatibel med 10, 12, 15 og 47 kOhm følere, og har en tålebelastning på 16A/3600W.  Hvordan Smart Termostat kan forbedre hverdagen din? Få tilbud her.

Smart Termostat kan du enkelt regulere temperaturen og oppnå store besparelser, samtidig som du alltid har det varmt og komfortabelt hjemme.

Reduserer strømforbruket: Med Futurehome’s termostat kan du enkelt senke temperaturen med 2-4 grader når du ikke er hjemme eller når du sover. Dette vil bidra til betydelige besparelser på strømkostnadene dine.

Komfortabel temperatur hele tiden: Med Futurehome’s styring gir deg muligheten til å velge når du ønsker å ha det varmt og når du ønsker å spare. Dette gjør at du alltid kan ha en behagelig temperatur hjemme, uten å måtte bekymre deg for å sløse bort energi.

Passer ved en eventuell oppussing: Denne termostaten er ideell for oppgradering av ditt eksisterende varmesystem. Termostaten støtter 10, 12, 15 og 47 kOhms følere, slik at du ikke må legge ny gulføler ved oppussing.

Nattsenking: Du kan enkelt effektivisere energiforbruket ditt ved å bruke nattsenkingsfunksjonen som er tilgjengelig via Futurehome-appen. På den måten kan du redusere strømforbruket mens du sover og samtidig holde varmen på et behagelig nivå.

Fjernstyring: Fjernstyringsfunksjonen lar deg også enkelt styre termostaten fra en annen enhet, slik at du kan slå på varmen hjemme når du kommer hjem fra ferie eller få en ferdig oppvarmet hytte ved å justere termostaten på hytta fra en annen plass.

Smart Puck Reléet

Med det smarte 16A Puck Reléet har du muligheten til å enkelt styre apparater som har fast tilkobling. Dette reléet har en rekke funksjoner som inkluderer innebygd strømmåler, overlastvern og smeltesikring. Hvis du ønsker manuell styring, kan du også bruke impulsbryter-utgangen.

Puck Reléet gir deg full kontroll over dine fast tilkoblede apparater, slik at du enkelt kan slå dem av eller på fra en annen enhet. Du kan også følge med på strømforbruket til hvert apparat, og dermed spare penger på strømregningen. Puck Reléet er den ideelle løsningen for alle som ønsker å ha smart og enkel kontroll over sine fast tilkoblede apparater.

Smartkontakt

Med en smart stikkontakt kan du enkelt styre frittstående apparater på en sikker måte. Dette gjelder for eksempel varmeovner, lamper eller strykejern. Stikkontakten leveres med et styrt uttak som har innebygd strømmåler, overlastvern og smeltesikring. Den er også beregnet for 16A og det andre uttaket er alltid på.

Stikkontakt S er designet for å passe i 1,5 veggboks, noe som gjør den enkel å installere. Ved å bruke en smart stikkontakt kan du enkelt styre dine elektriske apparater fra en annen enhet, og følge med på strømforbruket til hvert enkelt apparat. Dette gjør det enklere for deg å spare penger på strømregningen samtidig som du har full kontroll over dine elektriske apparater.

smart stikkontakt

Full oversikt med “StrømKontroll”-pakken

– Få et tilbud av oss HER.

Få et smarthus med StrømKontroll™ har du full oversikt og kontroll over de største energiforbrukerne i hjemmet ditt. Pakken inkluderer styring for både varmtvannsbereder og gulvvarme. For å oppnå størst mulig reduksjon i strømregningen er det avgjørende å redusere strømforbruket i de mest kostbare timene av døgnet, samtidig som du sprer energiforbruket over flere timer. Dette vil ikke bare redusere strømregningen, men også senke nettleien. Med StrømKontroll™ får du full kontroll over energiforbruket i hjemmet ditt.

Les mer om Strøm Kontroll her.

StrømKontroll

Futurehome ferdig installert. Se pakketilbud her!