BLOGG

Smartstyring, elbillader og støtte fra ENOVA

Om du installerer smartstyring og smart elbillader, så får du 35% støtte fra Enova. Om du allerede har  installert en smart elbillader de siste 20 månedene får du også 35% støtte fra Enova på smartstyringen og elbilladeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En strømkontrollpakke fra Futurehome som består av smarthub, 1 stk. smartrelè til varmvannsberederen og 1 stk. smarttermostat kommer dette ferdig installert på kr 9990,- inkl. mva.

Den gjør at varmvannsberederen og varmekablene slår seg automatisk av de 12 dyreste timene i døgnet. I tillegg gjør den at nettleia blir lavere ved at den slår av varmtvannsbereder, varmekabler og elbillader for eksempel når du lager mat. Da unngår du å betale for toppene.

Vi installerer strømkontrollpakken hjemme hos deg og programmerer systemet slik at du kan benytte systemet med en gang. Du får også en enkel bruksanvisning, som vi har laget selv, på hvordan strømkontroll fungerer.

Du trenger ikke å følge med, systemet jobber av seg selv etter at det er satt opp.

 

Om du ønsker mer info, så kan du ringe oss på 47012345 eller så kan du lese mer HER.

Så, har du fått installert smart elbillader innen de siste 20 månedene og vurderer å installere smart strømstyring i huset ditt? Eller vil du få montert elbillader og smart strømstyring samtidig?

Da kan du søke støtte fra ENOVA!

 

Nedenfor ser du et eksempel på utregning av støtte fra Enova ved installasjon av smart strømstyring kombinert med smart elbillader.

Smart elbillader med installasjon: 12890,-

StrømKontroll™ med installasjon: 9990,-

Enova (35% støtte inntil 10.000 kr): – 8008,-

Totalt du betaler da KUN kr 1982,- inkl. mva. for strømkontrollpakken (etter fratrukket støtte).

TA KONTAKT I DAG!

Få tilbud på både elbillader og strømpakke, eller kun strømkontrollpakke.

Les mer på ENOVA sine hjemrider, se hva du må legge ved i søknaden.