BLOGG

Zaptec Home

Zaptec tilbyr intelligente ladestasjoner som bidrar til en bærekraftig og grønn fremtid for mobilitet. Zaptec er en norsk teknologibedrift som spesialiserer seg på utvikling av innovative ladestasjoner for elbiler. Selskapet ble grunnlagt i 2012 og har siden den gang blitt en ledende aktør innenfor markedet for lading av elektriske kjøretøy i Norge og andre europeiske land. Deres fokus er å tilby smarte og effektive ladestasjoner som er enkle å bruke og installere, og som samtidig bidrar til en bærekraftig fremtid.

 

Oppbygging av Zaptec ladestasjoner

Zaptec ladestasjoner er bygget med robuste materialer og en avansert teknologi som sikrer optimal ytelse og lang levetid. De benytter seg av en smart strømfordelingsteknologi som automatisk justerer ladeeffekten basert på tilgjengelig strøm i hjemmet. Dette bidrar til å redusere risikoen for overbelastning av det elektriske anlegget, samtidig som det gir en rask og effektiv lading av elbilen.

En annen viktig funksjon er den innebygde jordfeilvernet som sørger for en trygg lading og beskyttelse mot elektriske feil. Zaptec ladestasjoner er også utstyrt med integrert WiFi og 4G-kommunikasjon, som gjør det enkelt å overvåke og styre ladingen via en tilhørende app.

 

 

Ladestasjoner for hjemmebruk

Zaptec ladestasjoner for hjemmebruk er skreddersydd for det norske markedet og tilbyr en ideell løsning for elbil-eiere som ønsker en pålitelig og effektiv ladeinfrastruktur hjemme. Designet med tanke på Norges utfordrende klima, er disse ladestasjonene bygget for å tåle tøffe værforhold og gir en høy ytelse året rundt.De kompakte ladestasjonene er enkle å installere og plassere, noe som gjør dem til et attraktivt valg for boliger med begrenset plass. Zaptec ladestasjoner benytter en avansert teknologi for smart strømfordeling, som sikrer at ladingen tilpasses den tilgjengelige strømmen i hjemmet og hindrer overbelastning av det elektriske anlegget.

Sikkerheten er en viktig faktor i Zaptecs design, og ladestasjonene kommer med innebygd jordfeilvern som sørger for trygg lading og beskyttelse mot elektriske feil. I tillegg er de kompatible med alle elbiler og ladbare hybrider som benytter Type 1 eller Type 2-ladekontakter, noe som gir fleksibilitet og enkelhet for brukeren.

NAF kårer Zaptec til tryggeste elbillader: «På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist oss at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt, inkludert kraftig nok utkobling av en eventuell feilstrøm.» 

 

Zaptec ladestasjoner er laget av robuste materialer og har en solid konstruksjon som sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold. Dette gjør dem til et bærekraftig og miljøvennlig valg for elbil-eiere som ønsker en ladestasjon som varer. Med sin brukervennlighet, fleksibilitet og energioptimering er de et ideelt valg for elbil-eiere som ønsker en fremtidsrettet ladeløsning for hjemmet.

En av de mest praktiske funksjonene i Zaptec ladestasjoner er den brukervennlige mobilappen. Denne appen lar brukerne enkelt overvåke og styre ladingen, samt planlegge lading til tider når strømprisene er lavere. Dette bidrar til en mer kostnadseffektiv bruk av ladestasjonen og hjelper elbil-eiere med å spare penger på strømforbruket.

 

 

 

Hvorfor velge Zaptec?

  1. Norsk design og kvalitet: Zaptec er en norsk bedrift som utvikler ladestasjoner spesielt tilpasset norske forhold. Dette betyr at produktene er designet for å tåle det krevende norske klimaet og er bygget med høy kvalitet og robuste materialer.
  2.  Smart strømfordeling: Zaptec Home benytter en intelligent strømfordelingsteknologi som automatisk justerer ladeeffekten basert på tilgjengelig strøm i hjemmet. Dette bidrar til å redusere risikoen for overbelastning av det elektriske anlegget og sikrer effektiv lading av elbilen.
  3. Sikkerhet: Zaptec ladestasjoner er utstyrt med innebygde jordfeilvern som sørger for trygg lading og beskyttelse mot elektriske feil. Dette gir økt sikkerhet og trygghet for brukeren.
  4. Brukervennlig app og kommunikasjon: Zaptec ladestasjoner har integrert WiFi og 4G-kommunikasjon, som gjør det enkelt å overvåke og styre ladingen via en tilhørende app. Med appen kan brukerne starte og stoppe ladingen, overvåke strømforbruket og planlegge ladingen til tider der strømprisen er lavere.
  5. Kompatibilitet: Zaptec Home er kompatibel med alle elbiler og ladbare hybrider som benytter Type 1 eller Type 2-ladekontakter. Dette gjør det til et fleksibelt valg for brukere med ulike typer elektriske kjøretøy.

 

Installasjon og vedlikehold

Installasjon av Zaptec ladestasjoner er enkel og krever vanligvis bare en autorisert elektriker. Selskapet tilbyr dessuten en rekke tilbehør og monteringsløsninger som passer til ulike behov og installasjonsforhold. Ettersom ladestasjonene er bygget for å tåle norske værforhold, krever de minimalt med vedlikehold og tåler både lave temperaturer og fuktighet. Ta kontakt med en elektriker i dag, få pris her.

 

 

 

Viste du at ENOVA gir deg 35% ved støtte av Smart billader i kombinasjon med strømkontrollpakke? Se her.

1 reply

Comments are closed.